Skip to content

Strategy & focus

Our investment strategy focuses on hotel real estate, portfolios for individual hotels and groups, and new developments, and is based on sharing ideas in conceptual development and possible alternative use.

We prefer active operational and asset management, although Hera HRI also works (selectively) with external operators.

Our primary focus area is the Netherlands, but we are also selectively exploring opportunities in the rest of Europe and the United Kingdom.

Activiteiten

Investeringen

Door middel van een flexibele benadering in combinatie met een breed netwerk, identificeren wij zowel individuele objecten als bedrijven, doen wij de “investment underwriting” en “due diligence” en begeleiden wij het transactieproces van start tot eind.

Indien gewenst kan Hera HRI participeren met een minderheidsbelang, wat een betere balans kan brengen in de overeenkomst. Daarnaast kan Hera HRI ook meedenken en -werken aan het ontwerpen van creatieve oplossingen wat betreft herkapitalisatie als alternatief op (algehele) verkoop.

Hera HRI ontwerpt tevens een strategisch ‘capex’ budget voor zowel kamers als publieke ruimtes, wat investering en rendement goed in balans brengt. Hierbij ligt een sterke focus op duurzaamheid.

Lees meer

(Asset-) management

Zowel bij operationeel- als assetmanagement, kenmerkt Hera HRI zich door een proactieve en resultaatgerichte benadering. Creatieve en bewezen werkprocedures die leiden tot uiterst efficiënt management op zowel strategisch als operationeel niveau.

Hierbij kan men denken aan het introduceren van systemen voor het beter managen van kwaliteit en concurrentiepositie alsmede reguliere interactie met en coaching van senior management om strategie en gewenste resultaten te bepalen.

Een nauwe samenwerking met EHM Group stelt Hera HRI in staat tot actieve ondersteuning aan individuele afdelingen waaronder sales en marketing, revenue management, inkoop en human resources.

Lees meer

Turn around & ontwikkeling

Hera HRI kijkt op creatieve manier hoe waarde gecreëerd kan worden in ieder project, met een scherpe focus op de toekomst.

Hierbij horen bijvoorbeeld herpositionering en re-branding scenario’s alsmede het optimaliseren van ruimte en duurzaamheid. Hera HRI kan hier ook een rol spelen in projectmanagement.

Lees meer